Poraďte fotografa v Košiciach

Poradte mi nejakého dobrého fotografa s kvalitnou foto vybavou na svadbu v KE? diky
Odpovedať
Profilova fotka
Mila nevesta chcem poradit a nebyt premudreli. Kvalitna vybava nezarucuje dobry vysledok ale oslobodzuje fotografa. Najlepsia referencia su jeho fotky a referencie od neviest ako fotograf pracoval.
Odpovedať
Profilova fotka
Plne súhlasím s predošlím nazorom ... Práca fotografa a jeho fotografie vas musia oslovit ... A či Vás oslovi naša práca? To už necháme na posúdenie vám.
Odpovedať
Dakujem za vaše príspevky. No nemôžem plne s Vami suhlasiť. Dôležité sú nielen fotky a referenci, ktoré sú samozrejme pre mňa dôležité ale aj to s akým fotografom sa foti. Od toho potom zavisi vysledna fotka. Myyslím si, že jedno bez druhého nejde. vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka2611 trochu sa obavam ze fotograf s dobrou technikou uz bude obsadeny... tych lepsich uz maju ludia vychytanych aj viac ako rok dopredu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer! Skuste si pozriet nasu pracu!
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka2611 Preto je mila nevesta dolezite sa stretnut s fotografom osobne. Vzajomna empatia je dolezita
Odpovedať
@lienka2611 Pri práci vyznávame profesionalitu a spokojnosť klienta. Fotíme tak, aby sme sa zabavili s klientom a spravili dokonalú prácu. Ak máte na nás otázky, napíšte nám :)
Odpovedať
Profilova fotka
7.9.2013 svadobne fotenie presov okolie
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka2611 Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc. Verím, že Vaše požiadvaky slňujem, tvorbu si môžete prezrieť na www stranke. Pokiaľ bude záujem z Vašej strany, kľudne ma môžete kontaktovať.
Odpovedať
Dakujem všetkým za ponuku. FOtografa už máme zajednaného. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?