Poradíte fotografa v Košiciach do 150 eur?

Ahojte baby :-) Chcem sa opýtať či sa dá nájsť svadobný fotograf v Košiciach, ktorý berie okolo 150 €? Stačí keď mi pofotí len obrad a nejaké fotky po obrade. Ďakujem
Odpovedať
pripajam sa k odpovedi .... asi nikto profi. a kto to ma ako hobby, pripadne ktokolvek kto ma lepsi kompakt aj zadara.... minimalna taxa, koli ktorej sa oplati fotit je tak 300€
Odpovedať
Profilova fotka
kolegovia, neviem, ci ste si v otazke vsimli, ale asi ide len o fotenie obradu a "nejake fotky po obrade" - ak by to bolo len za fotenie obradu a skupinove foto po obrade, tak pre niekoho, kto ma volny termin, to podla mna moze byt prijatelna cena - ak by vsak islo o fotografovanie obradu a portretov mladomanzelskeho paru so vsetkym, co k tomu patri, tak plati to, co ste pisali vyssie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemyslim si, ze cena 150 eur za obrad + nejake spolocne fotky s rodinou po obrade by bola nejaka nevyhodna pre obe strany. No jun je obdobie, kedy fotograf v pohode, moze mat zakazku v plnej sume.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Skus vygooglit Michal Huštaty - je to profi-student fotografie :-) Neviem, do akej miery ma cas, ale pochadza z Kosic, tak mozno :-) Nam urobil krasne fotky, aj sestre !! Komplet za 250Eur + noclah a cesta (mimo BA a KE) dodane na DVD. Ako pozeram ponukovy mail - predsvadobne fotenie (min. 1,5hod fotenie pred obradom) s postprocessom 20-tich Vami vybratych fotiek robieva za 110Eur. Ak si k tomu pridate Vami zvlast urobenu fotoknihu, ci vytlacene fotky, tak sa do tych 150Eur zmestite (my sme napr. vychytili akciu fotka 10x15 po 0,06 a 48stranovu fotoknihu za 8 Eur). Vyskusaj mu napisat a on si uz povie, ci sa podmienky nezmenili.
Odpovedať
Profilova fotka
kuk profil ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mircanela Dobrý deň. Dovoľte mi, aby som dal do Vašej pozornosti aj našu firmu. Všetky potrebné informácie o nás nájdete v našom profile, na našej webovej stránke, prípadne nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Prajem pekný deň.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?