Poradíte fotografa a kameramana na svadbu v okolí Prievidze?

Svadba bude až na budúci rok, ale už teraz sa stretávam s problémom, že sú zajednaný a podobne. Myslím si, že kamera a foto sú dosť dôležité pre tento deň D a chcela by som byť aj s mojou polovičkou spokojná, že náš výber stál za to. Proesím Vás ak poznéte niekto niekoho dobrého a výbornými výsledkami, dajte mi prosím Vás vedieť. :)))))))))).....Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ponúkam Vám fotografické služby. V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa. Moje posobenie je v ramci celeho Slovenska aj celej Europy. Pozrite si, prosim, našu web stránku. Prajem Vam pekny den. Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den! Ponukame Vam nase foto a video sluzby! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponuku na fotografovanie Vám posielam do IP. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, som fotograf z KE, ale kludne k Vam pricestujem, fotim po celej SR - pozrite si prosim moj profil a webstranku, kde najdete kompletne info.
Odpovedať
Profilova fotka
@paris113 som z Bánoviec a budem rád ak si pozriete aj moje svadobné fotografie na webe alebo profile aj so všetkými potrebnými informáciami
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby aj v tejto lokalite. Neváhajte si pozrieť ponuku na mojej stranke. Príjemný deň prajem, Luboš.
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme radi ak si pozriete našu tvorbu (video+foto) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, radi Vám ponúkneme naše služby. Ešte pri objednávke do konca roka prebieha aj akcia dvaja fotografi za cenu jedného :-) Dopravu na celom slovensku máte u nás zadarmo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@paris113 Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju prácu, ktorú nájdete v mojom profile, alebo viac a aj cenník na mojom webe. :) Pôsobím na celom našom malom Slovensku. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?