Pekne miesta na fotenie v SNV pripadne okolie

Ahojte, rada by som poznala vasa navrhy alebo skusenosti s miestami na fotenie v okoli SNV ak mozno do pol hodky autom. Najlepsie nieco historicke alebo parky. Vopred dakujem :)
Odpovedať
@srdieeecko ahoj :)my si ideme nafotit rande na spissky hrad a do markusoviec :)) oba su jedna basen krasne, dychaju historiu proste uzas skoda, ze svadbu nebudeme mat v snv to by boli krasne fotky tak sme sa dohodli, ze si tam dame spravit rande fotkyy :))
Odpovedať
Profilova fotka
@srdieeecko Spissky Hrad - je asi 1/2 hodiny cesty zo SNV - da sa vybavit vstup az hore priamo k brane. Markusovce - tam je krasny kastiel s historickym interierom a taktiez nadherny park. Vsade sa samozrejme za svadobne fotenie plati. Este existuje Miloj - je to stara veza zaniknuteho Kostola v strede pola pri Spisskom Hrusove:)
Odpovedať
Profilova fotka
Mila nevesta cca do pol hodky. Levoca centrum, Marianska Hora, Spissky Stiavnik kastiel a ranc, centrum SNV + park Madaras
Odpovedať
Odporúčam Spišský Štiavnik (prvé dve fotky), no ale aj len tak okolo SNV sa dajú spraviť nádherné fotky, stačí strom, cesta, lúka....na pekné fotky netreba veľa, hlavné je sa tomu povenovať, byť otvorený nezvyčajným miestam, nápadom a hlavne si to užívať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Každé miesto je pekné, hľadajte miesto ku ktorému máte blízko srdcom... ;)
Odpovedať
ja som z Ba takze mojmu srdcu tu naokoli je Cerveny kamen :-D. ale kedze budu fotky aj so zbranami tak to vidim asi na ten stiavnik alebo spissky hrad ;) VELMI PEKNE VSETKYM DAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
ak maju byt zbrane tak radsej Hrad alebo Markusovsky kastiel
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?