Kde sa dajú nafotiť pekné fotky v okrese Michalovce?

ahojte, prosim poradte, kde nafotit pekne svadobne foto v okrese michalovce popripade vranove a okoli, okrem siravy, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj...no ak nechces na sirave tak podla mna este sa daju urobit dobre fotky na hradku v Michalovciach...alebo v muzeu...
Odpovedať
Profilova fotka
Zacala si od konca. :) Treba si polozit otazku, aky styl fotiek chces a k tomu prisposobit miesto. Ine miesto bude pre fotky v modnom style, ide pre vintage, ine pre romanticke, ... Nechaj si poradit svadobnym fotografom, ktoreho mas objednaneho.
Odpovedať
@marekjanicko Fotograf mi neporadi, kedze nieje z okolia, takze vyber miesta je na mne. Chcela by som stihnut fotenie na dvoch miestach, niekde pri starych budovach a nejake romanticke aby sa dali ukazat aj babke :)
Odpovedať
Profilova fotka
@77mirka77 To akoze myslis vazne?! Zazil som necakanu objednavku v den fotenia a bez obhliadky terenu ale objednavka dopredu a bez obhliadky? Mozno tvoj fotograf nafoti pekne fotky ale nevyzmyka z daneho miesta max. Odporucam skontaktovat sa s tvojim fotografom a dohodnut sa na obhliadke terenu pred fotenim a zaplatit mu za to. Podla mna za takych podmienok nebude mat nic proti. Ja napr. stale pred fotenim si idem obzriet minimalne 1x teren pred fotenim. Naposledy som bol v Hummenom (pekna streka z Michaloviec). Ved predsa nepokazim si meno prave kvoli obhliadke. To radsej prenecham zakazku inemu fotografovi.
Odpovedať
@marekjanicko zle si ma pochopil, samozrejme ze fotograf si to miesto pojde obzriet dopredu, ale kedze nepozna okolie , mam najprv ja vybrat nejake miesta, aby on nemusel bludit v okoli michaloviec. Ty si niekde fotil v okoli ?
Odpovedať
Profilova fotka
@77mirka77 Tym padom to je v poriadku. V MI som mal moznost fotit iba v okoli i to na sukromnej farme a s mini zamockom. Nemal som nudzu tym padom o zaujimavu lokalitu. A co idem onedlho fotit tak iba svadobnu zabavu, takze opat nic co sa tyka portretneho fotografovania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?