Kam sa ísť fotiť 20.4.2013 v okrese Levice?

Profilova fotka
Ahojte kočky poradte mi kde sa mame dat nafotit v okrese levic .. viete uz ma nebavi stale pozerat fotky svadieb čo su na hradoch, zamkoch... mne sa nieco pači take ako pripoda ... luka, vinica, kone, a nieco take...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, Nový Tekov - kone, možno pole (alebo to hocikde) :-D Levice - pod Šiklóšom je lúka .. bez okukovania okoloidúcich .. jedna príjazdová cesta; Arborétum Mlyňany; Mašekov mlyn, Vráble; Park v Pustom Chotári - Beladice .. je veľa toho, .. všade nájdeš niečo - možno aj za domom to máš, len chodiť s otvorenými očkami (bez urážky), lebo, najväčšie poklady máme väčšinou na dosah ruky a ani o tom nevieme x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beltain_drobnostky No ved toto ze mnoho krasnych miest mame na dosah a ja vzdy rozmyslam co by bolo najidealnejsie miesto pre nas..
Odpovedať
Profilova fotka
@miska1251 ťažko povedať .. Vy musíte vedieť .. my sa napríklad budeme fotiť v BA niekedy pred svadbou; vo svadobný deň sa nejak neplánujem fotiť, časovo by sme to asi nestíhali, keďže približný odhad je okolo 70-80 ľudí hlavne z BA + bude pár detí do 2r alebo ešte ma napadol Krížny vrch, je tam spravený náučný chodník .. aj lavičky, aj studňa .. aj viničné domčeky .. a aj kostolík je tam, síce je zavretý, ale ako pozadie.. hm? ak si z LV, nemáš to ďaleko (smer na židovský cintorín a ešte ďalej dozadu, je tam prachová cesta .. alebo okolo elektrární, tam je myslím normal asfalt - ale je to zas ďaaaleko od studni)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?