Hľadám fotografa z okresu Námestovo

Profilova fotka
hladam fotografa na 17 Augusta 2013 okres Namestovo. Velmi mi zalezi na fotkach.....viac ako na svadobnych satach ;-) Ak ste fotograf/ka s vasnou, prosim ozvite sa alebo ak ktokolvek vie poradit piste.
Odpovedať
Andrej Luprich, pozri tu na MS ma prezentaciu. Pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@maaefka Ahoj, určite taktiež odporúčam Lukáša Ronca http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm.... Nám urobil nádherné fotky, ktoré ešte dodnes obdivujeme a stále sa nevieme rozhodnúť, ktorú si dáme veľkoformátovo vytlačiť :-D určite si pozri jeho stránku a ak chceš, tak aj ja mám kopu našich fotiek od neho v albumoch vo fotoblogu. Je ochotný ísť fotiť kamkoľvek - nás dokonca fotil aj na našej svadobnej ceste v Cannes, a tie zašpinené, premočené šaty, oblek aj topánky fakt stoja za tie fotky ;-) Je to nielen skvelý fotograf, ktorý vie, čo robí a robí to celým srdcom, ale predovšetkým je to skvelý človek s profesionálnym a priateľským prístupom ;-) tak držím palce pri výbere, ale skutočne neoľutuješ ak si vyberieš práve Lukyho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maaefka ja mam tento termin este volny. Ak sa ti paci moja tvorba, ozvi sa :)
Odpovedať
pekny den velmi rad posluzim. moju pracu najdete zatial na tejto stranke (v mojom profile) - za par dni bude web funkcny :) drte sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň @maaefka, tiež mám tento termín voľný, pozrite si moj profil, web, facebook - kde pridávam najnovšie fotografie
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemný dobrý večer ... skúste si pozriet naše portfolio resp. web stranku ... Veríme že vas naša práca zaujme rovnako ako aj cenová ponuka ...... Všetko dobre a správny výber :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer! Nase sluzby su tu pre Vas! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maaefka dobry den . Skuste si pozriet nasu pracu . Ukazku najdete tu v albume . Fotime po celom uzemi slovenska a v zahranici . Vas termin mame este volny v pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat emailom :)
Odpovedať
Profilova fotka
Alenka Lihanova alebo Michal Glonek...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?