Fotograf na svadbu v Žiline, 27.4.2019

Dobrý deň. Hľadáme fotografa na svadbu za rozumnú cenu v Žiline. Fotiť chceme len obrad na radnici a potom presun na budatinsky zámok a ešte tam niekoľko fotografií. Prosím cenové ponuky zasielať na mail legersky.lukas@gmail.com. Termín svadby je 27.4.2019. Ešte by som upresnil o aké fotenie máme záujem nakoľko aj keď ponuky od Vás fotografov sú super, ale chceme to mať po svojom v dobrej cenovej relácii. Takže chceme fotiť obrad na radnici v ZA- cca 20 min potom presun k budatínskemu zámku cca 2 km od radnice a tam fotiť foto v rozsahu cca do 1 hodiny. Tam aj nejaké umelecké portréty. Takže prosíme ponuky od fotografov ktorí by mali záujem skutočne len o takéto krátke fotenie, čiže 1,5 hod cca. Obrad máme rezervovaný na 12:30 čiže fotenie od 12:30 -14:00. Hostinu už nechceme fotiť a ani nechceme video len tieto foto tak ako som to vyššie popísal a upresnil. Ďakujeme za všetky vaše ponuky.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne ste to rozpísali, ale ak mi dovolíte poradiť. Ten čas fotenia bude určite dlhší ako je Váš výpočet, prax je iná ako papier. Myslím, že Vaša požiadavka sa dá lepšie vystihnúť jednou vetou "Hľadáme najlacnejšieho svadobného fotografa" a verím, že nájdete pravého. Tento príspevok neberte ako iróniu, iba ako radu, ktorá Vám ušetrí kopec času pri výbere služieb.
Odpovedať
Profilova fotka
@tonobalucha jop vzdy je to dlhsie, neraz chceli 2h a bolo z toho 5
Odpovedať
@tonobalucha Dobrý deň. Ďakujeme za odpoveď. Áno samozrejme že hľadáme najlacnejšieho fotografa. Samozrejme keď nám ponúknu dvaja fotografi ich služby jeden za 100 € a druhý za 500 € a kvalita ich služieb je cca rovnaká iste, že zoberieme za 500 € ;-) Nedalo mi nereagovať na takto stupidnú odpoveď. Tému som nevytvoril na to, aby ste nám radil, že drahší fotograf je vždy lepší fotograf. A predpokladám že vy patríte zrovna medzi tých "lacnejších" ak teda ste fotograf a zbytočne len nepíšte takto stupidne zbytočné odpovede.
Odpovedať
@miqocash Dobrý deň. Milý pán. Keď chceme mať nejaký čas a to je 1,5 hod -s rezervou 2 h a dopytujeme taký čas, tak taký chceme mať. Žiadnych 5 hodín z toho nebude . Máme svoje dôvody ktoré Vám nebudem určite rozpisovať. To, že iné páry to mali 5 hodín bola ich vec. Takže prosím nereagujte keď nemáte záujem o poskytnutie Vašich služieb vzhľadom na naše potreby. Ďakujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ neuvidíme výsledok v podobe fotografií zo svadby, sú všetky tieto argumentácie len tráva vo vetre. Na útoky a primitívne narážky obľubované v anonymných internetových "diskusiách" reagovať nebudem, tento spôsob komunikácie mi nie vlastný, pretože poznám význam slova úcta k sebe aj iným.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukas120793 pisal som to kolegovi, a pisal som zo skusenosti, ak realne to pre vas bude max 2h je to v poriadku. Pokial viem tak som vam ponukol moju ponuku na zadany email takze neviem preco pisete ze nemam zaujem o poskytnutie mojej prace. Trosku si protirecite. Verim, že svojho fotografa najdete hlavne ak ide o sobotu za nizku cenu :) drzim palce
Odpovedať
Toto je realita tejto stranky, profesional slusne poradi, kedze ma viac skusenosti a “zenich” sa hned urazi a odpoveda vyslovene utocnym tonom a vsetko je v uplnom poriadku, PRO este za to platia :-D Ani by som sa necudovala keby tomuto premudrelemu zenichovi uctovali za kazdu dalsiu hodinu fotenia aj 500€ :-) ked si je taky isty, ze vsetko bude mat casovo zladene ako si on zmysli :-p Sam napisal sumu 100€ takze to bude jeho maximalna cena ktoru da tomu chudakovi co ich bude fotit.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukas120793 Dobrý deň prajem, som DJ nechcem veľmi komentovať veci do ktorých ma nič nie je, len ja ako DJ profesinál tiež odmietnem svadbu, ktorá nie je dostatočne kvalitná na to aby som tam išiel. Nejde o peniaze ale o to že ponúkam široké možnosti doplnkov od bubliniek cez nasvietenie až po moderovanie svadby a keď mi nevesta napíše, že chce mať jednoduchú svadbu bez svetiel, že jej stačí len hudba, tiež to odmietnem nakoľko to nie je svadba, ktorá by ma bavila... Preto možno aj fotografi radšej pôjdu na svadbu, kde fotia celý deň a vedia sa kreatívne viac vyžiť a nemusí isť o financie. zároveň chápem, že veľa fotografov aj tých lacnejších fotí veľmi slušne a menej náročným klientom je ich výsledok viac než dostatočný. A aj to že neiktorí fotografi, čo fotia za 600€+ nefotia 4x lepšie ako fotograf za 150€... ale to tu nechcem rozoberať, nie som odbornik v danej téme len som chcel vyjadriť svoj názor... S pozdravom Dušan
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@slavka121212 Dobrý deň. Ďalšia "milá pani" čo vypisuje zbytočnosti. Za prvé 100€ bol len príkladom a nie dopytom. Za druhé ja som neútočil a pokiaľ nikto neútočí na mňa , nebudem ani ja a najlepšia obrana je útok. Za tretie, o rady typu za toľko a toľko to nenafotiš, a to nebude profi atď naozaj nestojím. Niečo som dopytoval a bohužiaľ všetci profi sú fakt profi, keď sa tu takto verejne v takomto svetle prezentovali, lebo ja ako zákazník žiadam niečo ale určite nežiadal hlúpe komentáre. Dá sa to aj slušne a naozaj pár slušných fotografov sa aj ozvalo mailom z ktorých som si aj jedného vybral. Za štvrté , keď nie ste fotografka, prečo reagujete na takúto tému, predvádzate sa ako reagujete a komentujete niečo? Alebo nejaký iný dôvod? Za piate rozumiem, nie každý má nejaké vzdelanie, alebo aj nie, stačí trocha inteligencie, aby pochopil pojmy- ponuka, dopyt, obchodná politika. Viete čo? Dám Vám príklad ... Keď pôjdete na dovolenku niekam to je jedno kde a jedna CK ponúka zájazd za 800€ a nejaká iná ten istý za tak istých podmienok akurát že za 1300€, vyberte si ten za 1300€ lebo presne to tu prezentujete. Prezentujete vlastne to, že si treba vybrať vždy to drahšie. A je prirodzenosťou každého teda každého inteligentného vyhľadať čo najlacnejšie a čo najkvalitnejšie. Za šieste, časový rozsah bol len orientačný, to bol môj odhad, záviselo to od súkromných okolností ktoré nám nedovoľovali dlhšie fotenie. Za siedme, už máme po svadbe, takže môžem hodnotiť aj fotografa a foto.
Odpovedať
Dobrý deň všetkým. Na margo všetkých komentujúcich ale aj ľudí ktorí hľadajú seriózneho profesionálneho fotografa. S manželkou sme dopytovali fotografa s nejakými požiadavkami avšak bohužiaľ, od niektorých sme však dostali zaujímavé komentáre. Takže aby som Vás všetkých vyviedol z omylu ohodnotiť fotografa, ktorého sme našli. Jeho stránka tu na portáli je mbstudio1. Seriózny, spoľahlivý , charizmatický a chápavý človek. To je Ing. Milan Baričík ktorý nám spravil vynikajúce a skvelé fotografie presne podľa našich predstáv. Nie sme spokojní na 100% ale na 200%. Skvelé krásne foto, aj portréty aj fotoklip, jednoducho nádhera. Čo sa týka ceny, maximálne nám vyšiel v ústreti k našej aj jeho spokojnosti. Profesionálne sa venuje foteniu a jeho prax presahuje viac ako 20rokov! To sa len málokto môže pochváliť. Preto si dal záležať aj na fotografiách a nešlo mu o to sa v podstate len nabaliť a neradil nám tak ako nám tu začali radiť iní ľudia. Stretli sme sa, ukázal nám svoju prácu, ťa sa nám hneď zapáčila, dohodli sme si podmienky a šlo sa na to. Boli sme maximálne spokojní, s p.Baričíkom sa nám spolupracovalo vynikajúco. Neviem, čo by som ešte k tomu dodal. Jedine to, že ho môžeme vrele odporučiť či na svadbu alebo aj iné príležitosti. My sme si ho už rezervovali dokonca na krstiny. Síce manželka ešte nie je tehotná ale keď bude, jednoznačne si vyberiem p.Baričika. Touto cestou by sme mu aj radi poďakovali nielen za skvelú spoluprácu ale aj za to, že nám vyšiel v ústreti v našej neľahkej životnej situacii, v ktorej sme sa pred svadbou nachádzali a bol maximálne chápavý. Odporúčame si pozrieť jeho prácu pokiaľ hľadáte kvalitného profesionálneho fotografa buď tu na portáli pod prezývkou mbstudio1 alebo na jeho web stránke www.svadobne-videoza.sk
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@lukas120793 Ahoj Lukáš,ďakujem za Tvoje odporúčania,veľmi si to cením . :-) I Vy ste perfektne spolupracovali,časový plán fungoval,i počasie ako-tak vydržalo ... Prajem Vám len to NAJ do spoločného života. :-) P.S. A nenechaj sa znechucovať pisálkami ala slavka121212,ktorá ako anonymus rada rozdáva ,,rady,, v kategórii Foto i Video -čosi zase ja všímam,a arogantným a osočujúcim sposobom sa naváža do neviest i ženíchov 8-) I dnes do Katky0804 - a to chcela len tip na fotenie v zlom počasí -neuveriteľné 8-) A ČO NA TO ADMIN ???
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mbstudio1 Pan foto a kameraman: co bolo na mojom prispevku arogantne? Arogantne su skor reakcie buducich neviest na akukolvek dobre mienenu radu, predsa kazda akcia vyvolava reakciu, tak sa niet comu cudovat ked sa debata strhne inym smerom a to nie len v temach foto a video. Ale myslim si, ze vas trapi uplne ina reakcia. Ja sa vam ani necudujem, ze sa snazite vo vsetkom nevestam zapacit, pritakavat ako piskaju a pod. je to vas job. Ako si ho zmenezujete je len na vas. Ked vam to funguje netreba nic menit a moje prispevky jednoducho necitat. “@katka0804 idealne fotit niekde v interieroch ktore sa vam pacia a fotograf bude mat na pracu za ktoru ho platite vhodne podmienky emoticon pomohlo ? @tomcimka nevesta a jej fotograf vedia lepsie co chcu, zenicha si tiez asi nevyberala podla rad tu vo fore, vsak ??? Vyber miesta na fotenie musi byt zosynchronizovane medzi nevestou a fotografom. A ver tomu, ze fotograf vie lepsie kde sa mu bude dobre fotit, kde ma idealne svetlo, miesto, minimum ludi naokolo. Nevesta o foteni vela nevie, pokial nie je fotografka. Miesto ktore sa moze pacit neveste moze byt absolutne nevhodne pre dany typ fotenia a to asi ziadna nevesta neriskne mat zo svadby zle fotky. Verte fotografovi a hlavne komunikujte priamo s nim emoticon”
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 Milá pani...,neviem o čo Vám ide,a čo tu dokola komentujete a vyvolávate len zlobu 8-) Ste budúca nevesta ... ? ALEBO KTO ? Anonymus píšucí na každého čo Vás napadne ? Čo Vás k tomu vobec oprávňuje ? Sa zaregistrujte do PRO a potom vypisujte svoje múdrosti 8-) Si prečítajte sama po sebe svoje príspevky- to nie je arogancia ? / len z dneška za 2x Foto... / Citujem Vás: niekedy komentujem stupidne detinske dopyty a komentare a tie tvoje take boli. ,, Takze este raz, ked si po svadbe spokojny bez radsej za zenou ako tu znovu a znovu vypisovat,, ,,Ja som zakaznik ja platim tak aj rozhodujem. Typicky priklad arogantnej zenskej ,, ,,Boh zehnaj jej fotografa a daj mu dost sily na takyto pripad s diagnozou “nevesta ,, A keby som mal chuť a čas ,to by bolo ,,skvelých,, Vašich citácii :-D :-D Som po náročnom hokejovom večeri, tak len toľko. Nebudem sa s Vami ďalej zbytočne zaoberať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mbstudio1 ak dovolite, pre poriadok dodam iba tolko, ze @slavka121212 je sice znama ostrym a bezservitkovym vyjadrovanim, no prvou osobou, ktora do tohto vlakna vniesla aroganciu, bol prave zenich. takze by som si dovolil skonstatovat asi tolko, ze kto seje vietor, zne burku.... dostal iba to, o co si koledoval.
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik Zdravím Vás,že si Lukáš vymenil stanoviská s fotografmi je jedna vec,ale stále platí,že anonymus Slavka121212 ,,známy ostrym a bezservitkovym vyjadrovanim,, a to niekoľko rokov ... 8-) nemá sa čo navážať do príspevkov iných neviest a ženíchov. Na základe čoho tu irituje ostatných ? Nech si zverejní identitu,určite nie je čakajúca nevesta od r. 2012 ... :-D Ale to je vlastne problém na Admina.
Odpovedať
@slavka121212 No určite budem reagovať hneď ako mi príde odpoveď, lebo nemám noc iné na robote. Prečo mi tykate? Poznáme sa snáď? Lebo ja teda Vás nie. Ale samozrejme vyjadrovanie človeka je aj ukážkou jeho inteligencie a správania, takže ma to ani neprekvapuje, keď si pozriem Váš predchádzajúci komentár. Bez inteligencie,zbytočný , vôbec nemám slov naň. Fotografie sú na stránke p.fotografa, kto chce si ich môže pozrieť, to sa dalo vydedukovať z môjho hodnotenia p.fotografa. Ale hovorim, zrejme Vám chýba inteligencia, slušnosť komunikácie a etiketa to ani nehovorím. A na koniec, ja nemusím bežať za ženou, tá je vedľa mňa a smeje sa na Vás a Vašich priblblych komentároch spolu so mnou. Nájdite si radšej muža a keď budete sa chcieť vydať, potom tu píšte a nereagujte od závisti na každý príspevok tu na portáli lebo keď niekto niečo hľadá tak to asi aj tak chce. Lebo príde mi to tak, že ste tu a vyhľadávate príspevky na to aby ste ich komentovala, nerozumiem prečo lebo toto má byť seriózna stránka na to, keď ľudia niečo potrebujú, hľadajú atď. Myslím si však , že snáď Vás opustil partner pred svadbou a Vy si potrebujete vyventilovať niekde svoju zlosť a preto máte problém s každým , kto sa ide zosobášiť. Preto tu pišete absolútne nevhodné príspevky bez nejakého zmyslu, nič neponukate a nič nehľadate. Teraz ja dám Vám jednu radu-skuste vyhľadať psychológa . Ale myslím to vážne. Tým končím moju komunikáciu s Vami tak už nemusíte odpovedať. Skúste sa najprv zamyslieť sama nad sebou.
Odpovedať
@photostancik p. Fotograf, ukážte mi jednu arogantnú vec, ktorú som napísal do svojho dopytu. Niečo som predsa žiadal ako zákazník a napísal som tam svoju mailovú adresu na to aby mi tam prišli predsa ponuky. Nič arogantne na tom nevidim. Jednoduchý konkrétny dopyt, nič viac . Keď niekto nemal záujem nemal vôbec komentovať. A choďte komentár po komentári a uvidíte kto začal byť arogantný ako prvý a začal dávať "rady" o ktoré som nestal. Ak si p.fotografi chceli vymieňať rady medzi sebou mali si písať súkromné nie cez moje vlákno. Taktiež ak niekto chcel so mnou komunikovať , mal môj mail a nemusel písať cez vlakno, len aby sa ukázal aký je "PRO" a ako dobre vie poradiť a pritom som nestál o to takto. Mali sme s manželkou nejaký plán, chceli sme to tak a mali sme dôvody na to a nemyslím ani tak tie finančné ako tie rodinné , náš fotograf Ing. Baričik vie o čom hovorim. Preto si vážim všetkých , ktorí mi napisali všetky svoje ponuky do mailu z ktorych som si nakoniec vybral Ing. Baricika čo vôbec neľutujem.Ale beriem, každý by si rád zarobil čo najviac, veď predsa to je zmysel podnikania, takže p.fotografov chápem a tolerujem ich. Avšak nechápem niektorých ľudí ako je slavka121212 , ktorý naozaj zjavne majú tendenciu všetko okomentovať ale aspoň keby inteligentne, ale toto skôr vyzerá že komentuje od závisti alebo ja neviem, ako si to mám vysvetliť . Teda aspoň ja som taký typ , že vôbec ma nezaujímajú druhí ľudia, čo chcú, čo hľadajú, čo potrebujú. Každý má predsa svoje problémy, ktoré by si mal riešiť a nie sa navážať do iných a starať sa prečo ten druhý to chce tak, načo ,začo atď. V tom určite bude so mnou každý inteligentný človek súhlasiť.
Odpovedať
@mbstudio1 Zdravím Ťa Milan. Ďakujeme Ti pekne za blahoželanie a taktiež za tvoju skutočne kvalitnú prácu . Jasné že sa nenecháme znechutiť blbosťou ľudí, som na nejakej inteligenčnej úrovni. Jedine sa pozastavujem nad týmito všetkými ľuďmi ,ktorých komentáre nemali nič spoločné s mojím dopytom. Ale samozrejme viem, že sa nájde vždy niekto, kto sa proste musí starať do iných ľudí. To je len hlúpa ľudská závisť a nevraživosť a neviem čo všetko. Je to v poriadku. Len keď ma chcel niekto komentovať , mohol napísať do mailu. To je skôr o tom, ako sa zviditeľniť , tu pani si asi nik nevšíma v reálnom živote, preto píše a komentuje iných a baví ju internetová konfrontácia. Nič viac. Inak ma to neprekvapuje, znechutiť sa určite nenecháme, len niektorí ľudia by sa mali zamyslieť sami nad sebou,ak majú problémy, doporučujem vyhľadať psychológa , to je čo dokážem poradiť ja. Prajem Ti ďalšie úspechy pri fotení. P.S. Keď budeme mať krstiny, dúfam že o rok, resp.čo najskôr rátame s tebou.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukas120793 Skusim to napisat pomaly a zretelne. Trpite identickou poruchou, ako vacsina neviest. Som jemne prekvapeny, kedze z tohto fora som mal dojem, ze ide o problem sposobeny odlisnostami medzi pohlaviami. Vidim vsak, ze porucha si nevybera a je rozsirena napriec svadobnym spektrom. Ide o problem s nazvom „NEDOSTATOCNA SCHOPNOST CITAT S POROZUMENIM“. Z toho prameni drviva vacsina konfliktnych diskusii. Pritom by iba stacilo citat pozorne, niektori radsej dvakrat a pomalsie a vyhli by sme sa mnohym zbytocnym diskusiam. Bohuzial, nevyzera to tak, ze slovensky narod v rieseni problematiky dosahuje nejaky progres a vyhliadky su nelichotive – vidiet to aj pri testoch Monitor, kedy deti zlyhavaju prave na tomto type otazok. Buducnost diskusnych online priestorov je zrejme temna... Tolko vseobecne na uvod, teraz konkretne. VLAKNO vs DOPYT. Vsimate si ten rozdiel? 6 pismen vs 5 pismen, dokonca velmi odlisnych. Vytvaraju tak uplne ine slova s uplne inym vyznamom. Keby ste citali s porozumenim, hned by vam ten markantny rozdiel udrel do oci a mohli ste si usetrit cely prispevok a predlzit tak zivotnost vasej klavesnice. Urobil som to, co mi radite a isiel som komentar po komentari. Dokonca som tak urobil uz skor, ako ste mi napisali. Ja totiz najprv pozorne citam a az potom pisem. A skor ako nieco napisem, tak sa uistim, ze mam dovod to napisat a uistim sa minimalne dvakrat. Z tohto dovodu stale trvam na tom, ze aroganciu, nevrazivost a zbytocny hnev ste do tohto vlakna vniesli Vy. V inom prispevku uvadzate, ze „ste na nejakej inteligencnej urovni“, verim preto, ze ak si cele vlakno prestudujete (tentokrat ovela pozornejsie), uznate svoje pochybenie a ospravedlnite sa kolegovi @tonobalucha , do ktoreho ste bezdovodne skocili. Dalsia cast mojho obsiahleho prispevku je urcena vsetkym, nielen Vam, hoci prirodzene, budem rad, ak docitate do konca. Mnohe Vam bude objasnene a pochopite, preco PRO reaguju aj tam, kde pre jednorazoveho pouzivatela portalu na to nie je pochopitelny dovod. Nuz, v prvom rade je potrebne si uvedomit, ze sme na verejnom fore. Ak si niekto z uzivatelov dal niekedy namahu prestudovat si pravidla fora, dozvie sa okrem ineho napriklad toto: FORUM JE MIESTO, KDE SA VSETCI STRETAVAME, ROZPRAVAME SA, RADIME SI, SPOZNAVAME SA. „Vsetci“ znamena aj PRO. A na rozdiel od neviest si za to musime platit. A hoci platime, na rozdiel od neviest nemozeme zalozit na fore vlakno a vysvetlovat problematiku, o ktorej si vsetky nevesty a evidentne aj par zenichov myslia, ze jej rozumeju a ze PRO si svoje rady mozu niekam strcit. Mile nevesty a zenisi, uvedomte si prosim, ze forum je jedna velka diera, do ktorej sa postupne vsetky informacie zhrnaju a padaju do nenavratna. Takmer nikto z vas si neda namahu vyhladat stare vlakna, aby si precital informacie, ktore by usetrili vela casu a nervov. Je pohodlnejsie zalozit nove vlakno a polozit tisickrat polozenu otazku tisiciprvykrat. Jednym dychom dodavam, ze vam to nezazlievam a sam by som postupoval rovnako. Je to normalna vlastnost kazdeho fora a inak fungovat nikdy nebude. Ak si uvedomime toto, mali by sme si uvedomit aj dalsiu vec – PRO si tento priestor platia, nevesty nie. PRO je tu dlhe roky, nevesta iba, kym sa nevyda (okrem niektorych vynimiek, ktore tu ostavaju aj nadalej citat nove informacie a odovzdavat skusenosti dalsim nevestam). No a kedze PRO si tento priestor plati, pretoze chce ziskat zakaznika a kedze nema inu moznost dostat sa k zakazke, ako cez forum (nahodne vyhladanie v katalogu PRO je ako cakanie na Godota...), musime reagovat na kazdy novy vseobecny zaujem o nase sluzby osobitne a uplne od nuly. Preto nase prispevky neodzrkadluju iba priamu reakciu na text dopytu, ale su urcene aj vsetkym ostatnym nevestam, ktore do fora neprispievaju, no pozorne sleduju jeho obsah. Verte, ze ich je dost. A prave cez tieto prispevky si nas mozu vsimnut a kliknut na nas profil. Dnes je na portali registrovanych 120 ks PRO pre oblast foto a video. Ziadna z neviest neprejde vsetky profily, preto ak ju nezaujmeme na fore, tak sa o nas nikdy nedozvie. Sme nuteni forum pouzivat a reagovat a vysvetlovat aj veci, ktore nie su uvedene priamo v dopyte. Vnimava nevesta si z nich vyberie, co potrebuje, menej bystre damy zacnu prskat a sirit siru. Musim na tomto mieste oslovit aj adminky @barababic @janamartish a informovat ich, ze budem nahlasovat arogantne spravanie neviest a zenichov a nasledne ocakavam, ze tak, ako viete napomenut svojich platiacich obchodnych partnerov, budete napominat aj neplatiace nevesty a zenichov. Ziadny PRO nebude do nikoho skakat bez priciny, konflikty su vyvolane vylucne nevestami, „trestane“ je vsak iba odplacanie, nie to, co bolo pricinou. Fenomen @slavka121212 je specificky, no hoci mnohym prekaza velmi ostry ton prispevkov, za seba konstatujem, ze obsah je velmi vystizny a iba zriedkavo nepresny.
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik Igor súhlaím s tebou. Dobre si to napísal.
Odpovedať
@photostancik Pekne ste to napísal. V poriadku, beriem Váš pohľad na vec. Ste jednoducho podnikateľ a Vašou hlavnou činnosťou je zarobiť peniaze, koniec koncov hovorí o tom aj živnostenský zákon. Preto ako hovoríte ste PRO a ako podnikateľ musíte predsa len niečo investovať nie len rýchlo prísť k peniazom ako to robí 70% slovenských podnikateľov a preto je Slovensko aj tam kde je. Ale to je iná téma ktorú nebudem rozoberať. Avšak stále si trvám na svojom, arogantné komentáre som nerozprúdil ja a je mi ľúto že ste to z tých komentov nepochytil. Každý má svoj názor na vec a jedinou vecou ktorou som chcel, aby mi solídni fotografi dali svoje ponuky do mailu s tým, že sa s ním dokážem aj dohodnúť tak, aby nám to vyhovovalo obom. Len bohužiaľ najprv komentáre ako ponuky, to už však nemienim riešiť. Normálni ľudia pochopili čo chcem a to je asi tak všetko čo k tomu môžem povedať. Čo sa týka @tonablucha bohužiaľ , nepotreboval som radu ohľadne toho čo hľadám, ak nemal záujem nemal vôbec ani reagovať a koniec koncov aký mal dôvod? Bol to snaď môj fotograf? Ak ho dopyt nezaujal, mal ho odignorovať a nie mi dávať rady čo si mám ja hľadať , ja som svojprávny a to ma absolútne vytáča ak mi má niekto dávať nezmyselné a bezduché rady do komentára. Ja som toho názoru , že profesionál bude jednať súkromné aby sme si vysvetlili, čo chceme a pokiaľ sa jedná o jeho prácu, ja mu do toho neskačem, on vie čo robí nakoľko ja sa nevyznám do toho a presne to som chcel. Je mi ľúto a že ste to vy a ani ďalší nepochopili. Avšak veľa fotografov to pochopilo a napísalo mailom za čo som im vďačný. A ani tu nemuseli nič komentovať. Takúto diskrétnosť naozaj oceňujem. Nič v zlom. Ďalšou vecou je, že viem prečo sme to tak chceli, preto taký dopyt a nebudem predsa tých 120 registrovaných pozerať a písať každému jednému a práve o tom dopyt je aby som to tak nemusel robiť. Tak aby to nevyhovovalo len mne ale aj p.fotografovi. Tomu musíte predsa rozumieť. Taktiež nebudem prehľadávať každé vlakno a čítať kto čo chce nakoľko každý jeden pár má svoje špecifické požiadavky, tak ako som ich mal aj ja. Preto má mrzí, že ste ani tomuto neporozumel a debatu ste smeroval iným smerom. Veď každá svadba a každé fotenie je o niečom inom a nie každý by šiel do toho. Takže kolega @tonablucha mi to taktiež mal napísať do mailu, dali by sme stretnutie a vysvetlili čo a ako ďalej. Lebo pre mňa sú takéto komentáre absolútne neosobné a takáto osobná práca sa nedá nahradiť komentármi a radami toto nie je programátorský krúžok predsa. Mal by ste si to aj Vy sám uvedomiť a porozmyšľať nad celou touto situáciou a skúsiť sa viac orientovať proklientsky a nie protiklientsky ale ja Vám určite zbytočné radiť nebudem, je to Vaše podnikanie a Váš zárobok. Každopádne nechcel som Vás ani Vášho kolegu uraziť, len bohužiaľ mojou chybou je, že ja sa za svoje názory nehanbím a poviem si to čo si myslím nielen Vám to mi verte, za čo sa môžem v niekoho očiach javiť ako arogantný a určite nie som ten typ človeka, čo prytakáva každému ako poslušná ovca a pokiaľ sa v niečo mýlim viem si priznať chybu ale v tomto sa nemýlim. Ak ste mal niečo a kolega takisto, mal ste to písať do mailu. Na to som ho tam napísal. Naozaj som nestál o komentáre takéhoto typu. Prajem Vám veľa úspechov pri fotení.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?