Fotenie v kaštieli Péchy, okres Sabinov

Profilova fotka
Ahojte kočky, boli ste sa niektoré fotiť alebo plánujete v kaštieli Péchy, okres Sabinov? Neviete či si majitelia za to niečo pýtajú? Prípadne prosím poraďte nejaké pekné miesto na fotenie v okrese Sabinov, Prešov. Ďakujem
Odpovedať
ahoj, ja som si zistovala, chceli 30 eur za fotenie, ale v loveckom dome ti nepovolia sa fotit. len v starom kastieli a v parku.
Odpovedať
Profilova fotka
@princess86 teraz majú novú manažérku tak keď chceš, pošlem ti kontakt do IP a môžeš sa skúsiť poinformovať 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@84vali Juuuuuuuuuuj, to si ma teraz nepotešila, my máme totiť svadbu v októbri a keby bolo zlé počasie, tak som sa chcela fotiť vnútri, no nič :-( A ty si s kým komunikovala tam, priamo s majiteľi?
Odpovedať
@princess86 hej
Odpovedať
Profilova fotka
@84vali A vylúčila hneď tú možnosť že by to dovolila alebo myslím, že by sa dalo dohodnúť s ňou?
Odpovedať
@princess86 vylucila. tam sa mozu fotit len tie nevesty, ktore tam maju svadbu. ale ak s nou vyjednas nieco ine, daj mi vediet :)
Odpovedať
Profilova fotka
@84vali To je škoda, lebo je to dosť risk, keď bude pekné počasie, je to ok, ale keď bude pršať, nechce sa mi teda ostať vonku na daždi :-( A písala si, že v starom kaštieli sa môže, ale nikde nemôžem nájsť fofky, ako to tam vyzerá, som našla len z toho Loveckého domu, vieš kde ich nájsť?
Odpovedať
Podľa mňa bude možné sa nejak dohodnúť s majiteľkou. Ja som s ňou komunikovala, nie je Slovenka, ale bola veľmi milá a ochotná. Len málo ľudí urobilo na mňa dojem tak ako ona. Len viem, že tento rok to tam majú so svadbami plné, tak neviem, či také fotenie by bolo možné.
Odpovedať
@princess86 dakde som videla, skusim pohladat
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzasula No my máme svadbu až 13.10., tak dúfam, že vtedy by to už také plné nemuselo byť. A komunikovala si s ňou po slovensky? A máš na ňu kontakt? Mail alebo telefón? Ďakujem pekne
Odpovedať
to je okres Presov!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?