Fotenie pri koňoch v Kamienke

Profilova fotka
Máte niekto skúsenosť s fotením svadobných fotiek na ranči v Kamienke v okrese Humenné?
Odpovedať
Profilova fotka
@adiqe88 Dobrý večer. Asi pred dvomi rokmi som fotil mladomanželov pri koňoch na ranči v Hrabušiciach. Ak chcete mať perfektné foto s koňmi prípadne sedieť v sedle na koni je potrebné aby si kôň na Vás zvykol treba sa dohodnúť s majiteľom a prísť tam aspoň trikrát. zaleží aj od toho či ten kôň je navyknutý na cudzích ľudí. S pozdravom a želaním pekného večera Jozef Griger
Odpovedať
Profilova fotka
@adiqe88 Dobrý deň, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a veľmi rád zareagujem na Váš príspevok. S fotografovaním portrétnych ale i svadobných fotografii pri koňoch mam bohaté skúsenosti, keďže veľmi rád jazdím na koni a z toho dôvodu považujem strávený čas pri koňoch za príjemný. Čo konkrétne by Vás zaujímalo? Apropo s Kamienkou nemám skúsenosti, no fotil som na viacero iných miestach. Dokonca i v žrebčíne Motešice.
Odpovedať
Profilova fotka
fotky s koníkmi sú krásne ja ti vrelo odporúčam a nemusíš chodiť dopredu sa zoznamovať s koňmi kôli foteniu, im sa tam premele toľko ľudí, že ten koník si ťa bude ťažko pamätať oni ti určite vyberú toho najkľudnejšieho koňa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem,ale ja už fotografa mám :) A aj pri konoch som uz bola, ja iba,že či nemate konkretnu skusenost tam v Kamienke :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?