Sobáš počas práceneschopnosti

chcem sa spýtat, buducu sobotu sa vydavam, ale momentalne som na PN-ke. musim sa dat vypisat od lekara alebo mi stacia iba vychadzky? som z toho mimo lebo kazdi povie nejako inak. Aby som potom nemala problemy na socialke. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
vypisat na ten jeden den z pn. urcite vychadzky nestacia.
Odpovedať
je to hop alebo trop, poraď sa s mudr., ale poviem Ti tak, že muž bol doma pol roka a ani jedna kontrola nebola
Odpovedať
neviem ako je to teraz, ale pred par rokmi platilo, ze pocas PN svadba byt nemohla. Kamoska sa tak vydavala a lekarka ju upozornila, ze jej musi ukoncit PN v piatok, a od pondelka dat novu.
Odpovedať
toto bol moj pripad, kedze ma zamestnavatel nechcel uvolnit z prace :) ... tak som sa hodil na PN ... a vsetko je/bolo OK.
Odpovedať
No ja by som určite ukončila PN. Keďže zmena priezviska sa po svadbe ohlasuje aj na sociálku, tak sa o svadbe dozvedia. Naša zamestnankyňa bola takto pred svadbou vypísaná a v piatok pred svadbou ukončila PN. V sobotu sa potom vydala. Keď sme zmenu mena hlásili na sociálku, hneď sa nám potom ozvali a zisťovali, či sa náhodou nevydávala počas PN. Našťastie si to zariadila inak. Naša zamestnankyňa im dokonca musela dokladovať aj sobášny list, kde bol dátum svadby, aby videli, že to nebolo počas PN. Čiže ja by som odporučila určite ukončiť PN minimálne deň pred svadbou a ak musíš byť PN aj potom, tak si dať novú PN.
Odpovedať
radila som sa aj s doktorom, ten mi povedal ze vraj mi stacia len vychadzky na cas kedy bude sobas. tak teraz fakt neviem :-( asi sa dam naozaj vypisat a potom sa hodim zase na novu PN . tie problemy mi za to nestoja
Odpovedať
na sobaš by ti možno stačili, ale nebudeš mať hostinu?
Odpovedať
@janka1951 ja som mala od doktora vychádzku na cely den a sociálna to uznala a nemala stym žiadny problém
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?