Aké doklady potrebuje ženích, nevesta a svedkovia?

Ahojte Chcela by som sa spýtať, aké doklady potrebuje ženích, nevesta a svedkovia ?? Budeme mať civilný sobáš. Kedy je to najlepšie začať vybavovať ??
Odpovedať
Profilova fotka
na matriku rodne listy a OP - snubenci svedkovia potom asi az na svadbu - OP a skus si zavolat na matriku - zajednaj si predbezny termin, papiere potom maju nejaky cas (nam hovorili tusim aspon 3 tyzdne pred sobasom ze to mame komplet doniest), treba tam ist potom osobne (obaja snubenci)
Odpovedať
ahoj no mi sme boli spísať normálne zápisnicu na matrike na mestskom úrade, kde sa chceme zobrať, predložili sme občianske preukazy, pani to spísala a doklad sme podpísali, na svedkov potrebuje tiež len OP. Pri spísaní zápisnice je ešte potrebné nahlásiť, aké priezvisko či ako nevesta dáš (či manželove, necháš svoje alebo bude kombinácia). Dôležité je aby od spísania zápisnice po sobáš nikto zo zainteresovaných (nevesta, ženích a svedkovia) nemenili OP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mi sme žiadosť o sobáš vypisovali na matrike v máji, sobáš máme v auguste. Hneď ako nám matrikárka zavolala že starosta s termínom súhlasí dohodli sme si stretnutie, trebalo nám rodné listy a občianky a rodné čísla svedkov, ich občianky stačia až potom na obrad
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
chcem sa opytat na doklady potrebne pre ziadost uzatvorenia manzelstva, co sa tyka OP,nestaci mi cestovny pas?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?