Malované kamene pre svadobných hostí. Skúsenosti?

Ahojte babenky :-) v par albumoch som videla ako darceky pre svadobnych hosti kamienky, na ktorych boli namalovane srdiecka. neviete mi poradit ake farby sa nato pouzivaju alebo nejake fixky? Mozno sa daju pouzit aj tie farby na sklo...nemate niektora z vas s tymo malovanim skusenosti? dam si na ukazku taky kamienok do albumu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lilusiatko..jasne poradim ti akrykove farby v pripade ze si zrucnejsia...ja som kedysi malovala aj slovakrylom, ale myslim ze farby ktore su urcene na textil (myslim tie konturovacie by mohli byt).skus a mozno ti poradi niekto este nieco ine..keby aj mna nieco este napadlo, napisem.. ;-) vlastne ma napadla este servitkova technika..nieje to narocne..postup najdes cez google..pa
Odpovedať
dakujem mirettim :-) na internete som si uz pozerala nieco o malovani na kamene,ale najlepsie mi poradi niekto, kto to uz skusal ;-)
Odpovedať
Moja mamina maluje na kamene a ma farby urcene priamo na tento ucel..myslim, ze jej ich ocino kupil v Hornbachu. Ale co viem, tak pouziva aj tie farby, co sa s nimi maluje na sklo, rozne to kombinuje :-)
Odpovedať
Dakujem Bona :-) skusim tie farby na sklo ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?