Dáva sa výslužka aj svadobným rodičom?

Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme davali, za svadbu sme si platili ale sami, ale mozno je to ine ak za svadbu platia rodicia, bolo by asi divne davat im vysluzku za to ze za vsetko zaplatili :-| vela stastia.
Odpovedať
vysluzku? to niej e divne davat rodicom??....my si platime sami svadbu, a zakuzky a vino davame aj svokre aj mojim rodicom to je jasne...lebo pridu hostia domov a aby mali co ponuknut a co zoistane to si nechaju rodicia...
Odpovedať
Profilova fotka
rodicom? no u nas to bolo tak, ze vsetky zakusky, torty, alkohol, nealko co ostali sa rozdali medzi nas troch. A den pred svadbou si pobrali domov aby malu ludom co ponuknut. Ale akoze taku istu vysluzku ako ostatním to urcite nie.
Odpovedať
Ja som robila vysluzky pre mamu aj otca do prace. Ostatne kolace ostali u nich doma a ponukali sa navstevy.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som robila rodicom normalne vyslusky ako ostatnym.. aby mohli potom v praci ponuknut a tak (a natrepala som tam toho vyse lebo sme mali veeela co poostavalo) ale tak mi sme si uplne vsetko organizovali sami rodicia boli len ako zucastneny rovnako ako ostatny hostia... len sedeli za vrch stolom s nami... a nasi mi vyzdobili auto este ale tak to bolo ocove tak som to nechala radsej na neho heh :-p :-D nech je ako dozor :D
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme svadbu robili u mojich rodicov a svokre som vysluzku dala
Odpovedať
my sme davali vysluzku vsetkym hostom vratane rodicov :) kolace aj torta vsetkym chutili len sa tak po nich zaprasilo 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?