Darčeky pre svadobných hostí

Profilova fotka
Caute, chcela by som sa len spytat, ci je nutne davat hostom nejaky darcek, svadbu mam o tri tyzdne a zatial ziadny nemam, lebo som si povedala ze nebudem davat darcek ale teraz vaham ci ano alebo nie. Prosim poradte
Odpovedať
ja tiez nemam darceky pre hosti a asi ich ani nebudem riesit. do redoveho tanca dam len nejake cokoladove bonbony, to je jedina vec, co hostom budem davat. nemyslim, ze darceky su nutnost. ja im radsej pripravim ako dar pekny program a dobre jedlo v prijemnom prostredi.
Odpovedať
ja som tiez prekvapena z tych darcekov pre hosti....na svadbe som nikdy nijaky darcek nedostala....pride mi to uplne nelogicke....ved ten den je o neveste a zenichovi, tak preco by mali dostavat darceky hostia:)
Odpovedať
Profilova fotka
je to americký zvyk, ktorý sem došiel, tak sa s tým vôbec netrápte. Ja som tiež nedavala žiadne darčeky hosťom. Hostia dostali výslužku (koláče a vínečko) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiez myslim ze vysluzku dostane kazdy host a este ti ktory budu moct tak pridu na dalsi den na obed. :) ja som tiez darcek neriesila ale uz bolo mnoho svadieb tento rok a kazdy tam mal darceky tak preto som ostala prekvapena.
Odpovedať
ani na nasej svadbe sa nebudu davat darceky pre hosti,kazdy dostane vysluzku a nejaky dobry alkohol...bola som na viacerych svadbach,ale ani na jednej som nedostala darcek....
Odpovedať
no ja som bola na svadbe,kde sa davali pernikove srdiecka,fakt boli nadherne..odchadzali sme posledny okolo piatej rano a skoro vsetky srdiecka ostali,z nasho stola som si vzala len ja a mm... :-)
Odpovedať
takato tema tu uz je. dajte si do vyhladavaca ;-)
Odpovedať
Ale inak s Vami suhlasim. Darceky su aj podla mna zbytocnost. Hostia dostanu pozvanku, vysluzky, maju prilezitost oslavovat Vas den D a este k tomu maju dostat aj nejaku kravinu? Na co su komu cokoladky, pernicky, mandle v cokolade a ja neviem ake extra sladkosti ked sa po veceri svadobnych kolacov dotkne malokto? Aromaticke vrecuska su urcite vhodne pre alergikov a urcite maju vsetci radi tu istu vonu/smrad. Darceky v podobe sviecok, domaceho lekvaru v "handmande" flaske,trapne sosky a ine "vecne" darceky..... to ako v kolese stastia. Aj tak ako bolo spomenute, ak nemaju damy vacsie kabelky a pani hlbsie vrecka, tak urcite polovica z tycho nezabudnutelnych a vyuzitelnych darcekov ani neopusti salu. Takze kaslem na darceky a radsej tych par eur miniem na krajsie oznamko, lepsie svad.menu, vyraznejsiu tortu, vyzdobu,... alebo na viac kolacov do vysluziek :-D
Odpovedať
Konečne jeden rozumný názor,voľakedy sa darčeky nedávali len výslužky a všetci to prežili a boli spokojní,neviem čo je to za hlúposť dávať darčeky hosťom .Ludia predsa nechodia na svadbu kvôli nezmyselným darčekom typu magnetky,čokoládky,perníčky...,ale kvôli oslave mladomanželov.Takisto nechápem svadobnú tombolu čo je to za hlúposť,ak budem chcieť niečo vyhrať v tombole pôjdem na ples. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@33 ja tombolu chcem si dat kvoli zabave a srande a vyplnenie casu ved to nieje tombola ako na plese ale je to troska o fantazii a srande. moj nazor.
Odpovedať
ja to beriem každý má svoj názor mne to pripadá divné ,ale ak sa ti to páči je to ok :-)
Odpovedať
@anjelivka tombola nie je az taky zly napad. ak je dobre urobena je to spestrenie programu. na jednej so svadieb kde som bola dali tombolu ako oddychovku po dlhsom tanecnom kole a pred odcepcenim. ludia ostali sediet, nabrali druhy dych, daco prejedli popritom a potom prislo odcepcenie a redovy a zas zabava az do rana :-) no len ako pisem, zalezi ako je urobena a co do nej date lebo uz som videla na dvd aj dost trapnu tombolu o nicom. Drzim palce
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?