Odpytuje sa od rodičov aj pri civilnom sobáši?

Profilova fotka
Žienky poradte mi...planujeme len civilnu svadbu na jun 2013 ale neviem ako je to s odpytovanim od rodicov tak ako byva zvykom pri cirkevnom sobasi..
Odpovedať
Profilova fotka
osobne si myslim, ze odpytovanie nema nic spolocne s tym, ci je sobas civilny, alebo cirkevny. je len a len na tebe, ci odpytovanie budes mat, alebo nie
Odpovedať
@danielka1982 Dobrú tému si hodila, Ja mám svadbu september 2013 a tiez len civilnu, lebo moj drahy je rozvedeny, ale odpytovanie by som chcela mať, take krátke, ale drahý nechce mať to svoje. On uz má len mamku a otec mu zomrel, tak neviem.ci Ho ptesvedcim, aby mal odpytovanie. Ja chcem len take pat minútove, trošku sentimentalnosti, nech má grády ten môj svadobny deň. le myslím si že civilný sobáš nieje prekazkou aby nebolo odpytovanie. Ale musím nájsť niečo pekné výstižné.
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra33 on sa uz vlastne asi raz odpytoval ked uz mal sobas ale ty asi nie a myslim,že by nebolo od neho pekne keby nesuhlasil aspon s tvojim odpytovanim u tvojich rodicov a jeho mamy.je to vlastne váš den nielen jeho.
Odpovedať
u nas to bolo tak, ze u nich doma sa nic neriesilo a ked prisli po mna - tak brat (akoze starejsi) - jednoducho a kratko povedal nieco v tom zmysle ze ich u nas vita, ze dakuje rodicom ze vychovali take super deti a ze praje v mene rodicov detom (nam) toto a toto.... (dopln) a potom sme si pripili a isli sme na obrad... jednoduche, kratke, a bez zbytocnych sentimentalit... tiez nemam uz otca, tak sme sa nechceli slzit zbytocne
Odpovedať
ked ho chces, tak moze byt pri hocijakom sobasi:) vsak je to tvoja svadba:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?