coverphoto
Neaktívny

petuskagal

Peťa  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 22. nov 2014
býva v meste Myjava
Info o svadbe
Svadba bola 17. 10. 2015
3098
dní po svadbe
Aktivita
16 príspevkov vo fotoblogoch
50 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (67)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +27
Svadobný album
Peťa a Jožko
17. 10. 2015 Myjava | 31 fotiek
svadobné šaty
ZUZANA STEFKOVA
Dvoma slovami- vysnívané šaty. Mala som presnú predstavu a jediný salón, kam som bola ochotná ísť skúšať šaty. Pripájam sa ku všetkým, ktorý Salón Betty chvália.
výzdoba
Kvetinástvo Charlotte, Myjava
Janka Vičíková bola skvelá, podľa mňa stokrát oľutovala, že ma vzala, lebo takú otravnú a pedatnú nevestu asi ešte nemala. Do výzdoby dala srdce a splnila môj sen o jesennej svadbe. Je skvelá, odporúčam!
svadobné obrúčky
Zlatníctvo PANAKS
Bola to praktická voľba- bol tam kupovaný môj snubák a preto sme tam mali zľavu na obrúčky. A ešte zavážilo, že tam mali tie, ktoré som chcela :-) To, že sme ich objednali v auguste a domov som ich doniesla dva týždne pred svadbou, nekomentujem. Ako povedala pani v obchode, bola dovolenková sezóna.
catering
Lion catering
Nemali sme ich odskúšaných, vzala som ich na odporúčanie kamarátky a bola som veľmi spokojná. Komunikácia síce pre pracovnú zaneprázdnenosť trocha viazla, až som sa začala obávať, ale inak spokojnosť- jedlo bolo vynikajúce, obsluha vševidiaca, všetky moje pokyny boli splnené, nech boli akékoľvek praštené. Nakoniec ešte upratali kuchyňu a sálu. Odporúčam!
odobierka
FS Kýčer
Dva dni pred svadbou mi vybuchlo čepčenie, ktoré som mala dohodnuté a Janko Majtán mi dohodil Kýčer. Nakoniec to, čo nebolo v pláne, vypálilo najlepšie. Čepčenie bolo úžasné, dala som sa aj do kroja a kýčeráci sa mi zaslúžili o najkrajší zážitok zo svadby.
starejší
Ján Majtán
Janko bol skvelý ako vždy, prvý, koho som oslovila a jednoznačne najlepšia voľba :-)
hudobná skupina
DUO KAMASI - František Coufalík, Stanislav Omasta)
Každý mi hovoril, že Kamasi spravia zábavu a veru spravili, bavili sa všetci do jedného, dokonca aj tí, pri ktorých som sa strachovala, že ak nemáme DJa, nezatancujú si. Jediné, čo by som vytkla, je správanie- musela som poslať ženícha, aby im trocha dohovoril, lebo sa mi nepáčilo, ako sa správajú k hosťom, ale to si páni hudobníci musia uvedomiť sami...
kameraman
Radoslav Hyža
Bol neviditeľný, presne, ako sľúbil. Video sme ešte nevideli, ale veľmi sa naň tešíme:-)
Žiadne príspevky.