coverphoto
Neaktívny

mravca

Martina
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 28. sep 2012
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 27. 7. 2013
3917
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +27
Svadobný album
Martina a Manu
27. 7. 2013 Bratislava | 31 fotiek
výzdoba
AMBIENTES Rental
Andrejka a jej tym mi splnili sen o nadhernej vyzdobe, ktora kazdemu vyrazila dych. Ambientes, to su profesionali, so skvelym pristupom, ktorych by som za ziadnu cenu nemenila. Je na nich 100% spolahnutie, maju uzasne kreativne napady a urcite ich sluzby znovu rada vyuzijem!!
účes
Branko Belan - salon Donna Uomo
Branko, moj dvorny kadernik, ktory vycaril z mojich vlasov nemozne :-) Uces vydrzal divoku jazdu v rychloclne a pretancovala som v nom celu noc bez toho, aby sa co i len pohol, alebo pokazil. Vrelo odporucam kazdej neveste!!!
make-up
Mária Ustaníková - salon Donna Uomo
Maruska je jednoducho uzasna!!!! Make up bol pre nu velkou vyzvou, lebo sme mali 37ºC a zvladla to na vybornu. Make-up cely den nielen ze drzal ale zaroven bol prirodzeny, bez pocitu masky na tvari. Dakujem Maruska!!!
svadobné šaty
White One z atelieru Pronovias
Model Noruega, zakupene v zahranici.
koláče
Cukráreň Elezi
Asi jedina cukraren v Bratislave, kde sa daju objednat kolace bezlepkovo-bezlaktozove. Pani cukrarka je velka profesionalka. Hostom kolaciky velmi chutili, lebo boli na nerozoznanie od tych "normalnych". Odporucam vsetkym, co nemozu lepok, alebo mliecne vyrobky.
koláče
cukraren Floril-Malinovo
Kolaciky, tortu a slane sme objednavali v Cukrarni Floril. Naozaj vyborne pecu, dokonca preckali moje ocakavania, lebo nie som velmi kolacikovy typ :-) Dokonca ponukaju moznost dovoz kolacov na miesto hostiny, co urcite kazdy uvita! Vrelo odporucam!!!
doprava,
Roman Vrbican
Zabezpecili nam odvoz hosti bez akychkolvek problemov, vsetko nacas a presne tak, ako sme sa vopred dohodli.
civilný obrad
Hotel Divoka Voda Cunovo
Pani matrikarka a pani starostka su uzasne damy, ktore nam pripravili obrad "usity na mieru". S pani matrikarkou (p. Kovasichova) som komunikovala uz par mesiacov pred obradom a ona mi ochotne vyriesila vsetky moje problemy (a ze ich nebolo malo, lebo islo o svadbu s cudzincom!!!) a dokonca riesila aj veci, ktore ani nemusela a to vzdy s usmevom na tvari :-) Obrad sme mali pod holym nebom na travicke a myslim si, ze krajsie miesto sme si ani vybrat nemohli. Pani manazerka hotela, pani Molnarova, je uzasna zena, pre ktoru nic nie je prekazkou, ma vyborne napady a zabezpeci aj nemozne. Pani Molnarova je presne ta osoba, ktoru by chcela mat kazda nevesta pri sebe, lebo je na nu 200% spolah. Hotel Divoka Voda je naozaj vyborne miesto na obrad, na hostinu a na ubytovanie, vrelo ho vsetkym odporucam!!!
Žiadne príspevky.