coverphoto
Neaktívny

martinka2005

Martina  /  35 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 5. mar 2014
býva v meste Bardejov
Info o svadbe
Svadba bola 22. 11. 2014
3414
dní po svadbe
Aktivita
7 príspevkov vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (14)
Kolekcie
  • Zadaj názov Tvojej nov...
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +48
Svadobný album
Martina a Matuš
22. 11. 2014 Bardejov | 52 fotiek
kvety
Svadobný salón MM
Nasla som si obrazok ... a prisla z n evsednou poziadavkopu ...že chcem umelu kyticu ... kytica vyzera este stale ako živa je nadherna podla mojich predstav a vytesujem sa z nej kazdy den :) niekomu sa zda cudne mat umelu svadobnu kyticu ale nevzavdla a ostala mi na pamiatku a ku kazdej jednej brosni na nej sa viaže spomienka :)
výzdoba
Monika Jakubašekova, http://www.svadby-jakubasek.sk/
vynikajuci pristup, zadala som fakt len par zakladnych poziadaviek co asi chcem a vsetok napad a konecne tvorba bola jej :) strasne sikona baba :)
svadobné obrúčky
LAURA GOLD s.r.o. - výrobca svadobných obrúčok a šperkov
objednali sme si ich do kamemnnej predajne Joker v BJ :) neni ocom ,,,,, prve co som klikla....zapalňcili sa nam obom tak sme nespekulovali :)
make-up
Mirka kozmetika
netusim či v BJ este je nejaka Mirka Kozmeticka ale tato je najlepsia :) bola som s nou j aj mamka a sestry veeeelmi spokojne ....ako vždy :)
topánky
John Garfield, oc Prešov
Lodicky boli odtual,,,,, uplnou nahodou kupene :) ale okrem nich som mala aj tramky na fotenie 3 balerinky...este jedne vysoke ligotave na fotenie .... no skratka som maniak na topanky....ale cely vecer som pretancovala v balerinkach ani netusim odkial :) boli super pohodlne :)
ženíchov oblek
Leluchow, PL
Leluchov vzber super :) vsetko naraz sa kupilo od topanok po motylika :)
svadobné šaty
Erika :) http://www.salonerika.sk/
Erika :) - NAdherne dokonale .... ja som si vobec ale vobec nevedela predstavit že ake mam mat saty... Erika v BJ a jej setra Renata v PO ... su proficky ... no uvažte na moju neforemnu postavu vybrali dokonale saty :) a hlavne manželovi som sa pacila :):) :)
koláče
EVREX - Kľušov
Kto pozna ich kolače ....ma hned na jazyku užasnu chut venceka,,,, laskonky.... indianky ... mnam kolaciky,,,, suoer cena a uhladnost a užasne detaily :) musim koncit idem si hned nejaky kupiť :)
Žiadne príspevky.