coverphoto
Neaktívny

jankaamichal

Janka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 11. jún 2010
býva v meste Martin
Info o svadbe
Svadba bola 18. 9. 2010
4960
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
9 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +116
Svadobný album
Janka a Michal
18. 9. 2010 Martin | 120 fotiek
kvety
kvetinárstvo Záhrad(k)a, Martin
Po tom co tu bolo tolko pozitivnych hlasok ani nas nesklamali. Perfektny pristup, nekomplikovany dovoz. kvietky boli cerstve, pierka krasne, kytice presne ako na obrazku. :o)
výzdoba
nevesta
Robila som si sama, a velmi sa mi pacila :o)
účes
Kadernicky salon
Na svadobny den mi kadernicka v Priekope povedala ze nema cas na to co chcem (a pritom som mala termin pre troch ludi a nemala cas ani len na mna!), ona mi spravy nieco pekne. Medzi nami: TO bol taky standard co ma kazda nevesta :o(. Ale nemala som inu moznost. Dva dni neskor sme mali parove fotky. Zavolala som jednej milej kadernicke v meste. Bola velmi ochotna, hodila ma medzi dva termini a zachranila mi aspon tieto fotky. Uz bohuzial neviem ako sa vola, ale je v Martine na pesej zone nad slonom, vedla BaB-cka. Zachranila mi fotky!
svadobné šaty
Pronovias
odporúča
koláče
Pán Tomka - Podhradie
Najlepsi cukrar v okoli! Vsetci sme si oblizovali prsty. Boli naozaj bozske, neda sa to povedat slovami. Vsetkym velmi chutili. A za super cenu! DAKUJEME
ubytovanie
Hotel Turiec
Nadranom nastupit do vytahu a za pat minut byt v posteli. To je samozrejme super. I co sa tyka servisu a recepcie sme boli my i nasi hostia velmi spokojny.
hostina
Hotel Turiec
Prestory sa nadherne. Moderne a zaroven sa daju vlastnymi detailami dodekorovat podla vlastnych predstav. Ale pri svadbe sa stalo vela chyb. Mne dolezite veci boli ignorovane, vyhodili mi vsetky kartony ktore som si skryla pod stolom, takze som si po svadbe vsetky vazi musela balit do novin a davat velikansky pozor pri prevoze. Komunikacia medzi jednotlivimi casnikmi moc nefungovala, jeden povedal tak, pät minut neskor druhy inak....
kostol
Sväteho Martina v Martine
Farar nam prisiel zo svätého Petra, ale obaja (i z Martina) boli velmi ochotny, splnili nam vsetky priania, mali sme volnu ruku co sa tyka dekoracie. Podielali sa vo velkom na tom, ze nas velky den bol taky krasny ako sme si ho predstavovali. DAKUJEME!
Žiadne príspevky.