coverphoto
Neaktívny

ivkalily

Ivka  /  41 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Knihy, hudba, prechádzky a matematika - to sú moje lásky :) A som hrdá majiteľka pražskej trojky, ktorú som komplet zrekonštruovala.
zaregistrovala sa 26. feb 2008
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 8. 11. 2019
1603
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
17 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +46
Svadobný album
Ivka a Jožko
8. 11. 2019 Košice | 50 fotiek
oznámenia
návrh nevesta, grafika nevestin kolega
aj keď sa s manželom poznáme od vysokej školy, spojil nás spev a láska k liturgickému spevu, čo som chcela zachytiť na oznámení :-)
kvety
bratrancova manželka Beatka
Látkovú kyticu s brošňami som prvý krát videla na Aliexpresse ešte pred plánovaním svadby a zapáčila sa mi, tak mám aspoň spomienku na celý život :-) Stužky aj brošne som objednávala z Ali, ako inak ;-)
účes
Ruženka Janejková
Ruženka ma prvý krát česala na stužkovú, to je už tooooľko rokov :-D Tento princeznovský "look" nie je môj štýl, no všetko dokopy perfektne zapasovalo.
make-up
Bio Štúdio Shine
k Veronike chodievam už niekoľko rokov, termín na líčenie som si objednala hneď po zásnubách, nechcela som riskovať, že bude mať plno. Neverila by som, že sa môžem cítiť taká krásna, keby som to nezažila, Veronika je skrátka najlepšia <3
svadobné obrúčky
Egne
https://www.egne.sk/ - v Egne sme kupovali zásnubný prsteň, ktorý na mňa "vyskočil" ako reklama na FB :-) Dovtedy sme o nich nevedeli, no krajší prsteň sme nenašli, bola to láska na prvý pohľad. Manžel ho objednával online, komunikáciu si chválil. Obrúčky sme už boli vyberať osobne, musím pochváliť priestory, cítite sa ako v americkom filme :-)
bižutéria
Alliexpress
čelenka z Ali, náušnice z Ebay :-)
topánky
Obuv Cimia, Košice
nájsť farebné lodičky v októbri je takmer nemožné, ak niekde lodičky mali, tak len čierne. Navyše ja som nechcela biele, ale ružové, aby som ich mohla ešte využiť a ladili mi s doplnkami a na Hlavnej, kam som vošla len náhodou, mali asi 7 párov ružových lodičiek. A nie len ružových, mali farby od výmyslu sveta, bola som milo prekvapená :-)
ženíchov oblek
OZETA Optima Kosice
odporúča
ivkalily pridala 3 nové fotky
10. jan 2020

Ivka a Jožko

(50 fotiek)
Svadobný album