coverphoto
Neaktívny

barusha21

Barbora Pravotiaková  /  39 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 8. jún 2011
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 21. 6. 2013
3954
dní po svadbe
Aktivita
6 príspevkov vo fotoblogoch
7 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (8)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +49
Svadobný album
Barbora a Ivan
21. 6. 2013 Nové Zámky | 53 fotiek
kameraman
ZiTNANSKi
http://vimeo.com/75556770
fotograf
ZiTNANSKi
O kvalite práce Katky a Doda nemusím ani písať. Každý, kto sa trochu zaujíma o svadobnú fotografiu a video, vie, že je bezkonkurenčná. Stačilo mi vidieť 2 Katkine fotografie a vedela som: toto je moja svadobná fotografka! A to isté platí o Dodovom videu. Ale chcem Vám, budúcim nevestičkám povedať to, čo som túžila pred svadbou vedieť ja: neváhajte investovať do fotiek a videa, určite, určite a ešte raz určite sa to oplatí. Panamera sú najlepší a kvalita má svoju cenu. Vy budete mať fotografie a video krajšie ako nádherné. Ten deň preletí príliš rýchlo, ale obrazy Vám zostanú navždy. Tie naše visia po celom byte v rámčekoch a mne vyrážajú vždy znova dych. O videu nehovoriac, to rozplakalo azda všetkých známych, ktorí ho videli My sme si "dovolili" Panameru a skrátili svadobnú cestu na 3 dni. Bolo to správne rozhodnutie. Katke a Dodovi (ktorí sú mimochodom super sympatickí, príjemní pohoďáci) touto cestou ešte raz za všetko ďakujem a Vám, nevestičkám, som dúfam trochu uľahčila rozhodovanie.
Boris je perfektný!!! Napriek viacmesačnej príprave som sa vo svadobný deň zobudila s opuchnutými očami a asi celou tvárou, Boris to zvládol perfektne a vyčaroval zo mňa (dovolím si povedať) fakt dosť pohľadnú nevestu ;-) a to všetko v uvoľnenej atmosfére s úsmevom (to je vo svadobný deň/stres tiež dôležitý faktor. Boris by sa mi zišiel každý deň, dokáže zo mňa za hodinu vytvoriť nádheru :-D
svadobné šaty
Ba Nicol
Svadobný salón Nicole, do ktorého výkladu som nazerala už od svojich stredoškolských čias. A je to tam skutočne také rozprávkové, ako som si predstavovala. Ako princezná som sa cítila už počas skúšania šiat. Tie majú nádherné, hlavné španielske značky a možnosť objednať aj šaty od dizajnérov. Veľmi milé a trpezlivé dámy v obsluhe, profesionálny prístup.
Žiadne príspevky.